Vi er stolte over at være med i fire virkelig gode netværk

Vi følger aktivt nogle stærke netværk omkring marketing og den grafiske branche. Hver især er de super-aktive på at spotte tendenser og udfordringer, stærke i informationsprocessen og gode til at bistå, når vi har spørgsmål på deres område.

Kultur og viden udfordres hurtigere og hurtigere, og det er en verden af teorier, læring, forskning, it og jura, hvor vi også har gode kolleger/konkurrenter, som vi deler viden med. Det gør det nemmere at være ajour med viden og teorier. Det kommer dig som kunde til gode i vores bestræbelser på at styrke kommunikationsindsatsen for dig og din virksomhed.

En solid brancheorganisation med fokus på markedsføring og mediaviden. Dansk Markedsføring er det samlede største netværk for bureauer, medier og annoncører, hvor vi kan opdatere og udveksle viden/kompetencer mv.

dannjpg
Dansk Erhverv – Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for e-handelsvirksomheder og deres partnere. Mere end 2.000 e-handelsvirksomheder er medlem – og får support og hjælp til kompetenceudvikling, jura mv. FDIH er nu en del af DANSK ERHVERV.


Grakom har rødder i de grafiske leverandørers brancheorganisation, og er i dag et samlingspunkt for virksomheder, der arbejder med kommunikationsløsninger. Grakom bidrager i stor målestok med kompetenceudvikling, juridisk support, faglig viden og meget andet.


Creative Club har skabt et sted, hvor kreative danske bureauer kan mødes for at finde inspiration og ny viden om kreative processer og tendenser. Creative Club er en del af GRAKOM.

Du kan altid få god hjælp hos os

Tag kontakt, vi glæder os til et godt samarbejde om din kommunikation.
Det er uforpligtende at tage kontakt til os – ring på 4017 5888 eller send en mail på spicas@spicas.dk.