Ny webshop på kort tid

Står du og mangler en webshop, så tag kontakt nu.

Så kan den være køreklar meget hurtigt.

Vi har stærke webshop-løsninger, der kan være klar til brug hurtigt – til fast pris – og i tæt samarbejde med din forretning.

Det er lidt ligesom at vælge ny bil, der er en række ting at beslutte: Stor eller lille bil. Sporty eller mere praktisk. Plads til lidt eller meget bagage. Meget eller lidt udstyr. Vi er specialiseret i at finde den webshop-løsning, der passer bedst til dine mål og forventninger og til aftalt pris.

Ingen webshop - ingen opmærksomhed

Det er meget vigtigt at være tilstede online. Alle forbrugere søger og tjekker: ”Hvem sælger det, jeg søger?”, ”Har min lokale og hidtidige ur- eller smykkeforretning det produkt, jeg er på jagt efter?” osv. I de situationer er det vigtigt at din forretning har en tilgængelig og pæn webshop. Det gælder også i forhold til service. En webshop sikrer en markant del af din kundestrøm i butikken.

En webshop er som en forretning

At drive en webshop svarer på nogen måder til at drive en fysisk butik. Din fordel er at du i forvejen driver den fysiske butik, og derfor sidder inde med en række fordele. Udover kundestrømmen kan en webshop på sigt også drives frem til at blive et selvstændigt resultatområde. Ligesom med en fysisk butik kræver det investering i både økonomi og i tid.

Vi er en solid servicepartner

Vi har et indgående kendskab til retail, og har adskillige års erfaring med opbygning af webløsninger.

Tag kontakt NU, så er din nye webshop kørende om kort tid – til fast pris. Vi er klar til at hjælpe – og styrke din kommunikation.

Ring på 8685 5888 – eller send en mail på spicas@spicas.dk. Det er helt uforpligtende – og samtidig vejen til en god webløsning.