Alle de opgaver vi løser har ét klart formål: At styrke kommunikationen imellem afsender og modtager. Det kan vi gøre med baggrund i de kompetencer og værktøjer vi benytter os af og den erfaring vi har fra utallige andre opgaver. Vi er gode til at skabe indsigt i et givent markedsområde og til at se nye vinkler og løsninger.

 

Kort om os

Vi er effektive til at forstå markedssituationen og til at skabe godt indhold. Desuden er vi gode til at producere og distribuere – både fysisk og digital markedsføring. Vi er en danskejet virksomhed. Vi påtager os både små og store opgaver og har et stærkt netværk af specialister i både ind- og udland der forlænger vores daglige kapacitet. Hele vores set up gør at vi er fleksible og konkurrencedygtige. Vi er fortrolige med både B2C- og B2B-kommunikation strategiske opgaver og events/arrangementer. Vi behersker alle discipliner omkring foto, illustration, video, web, SoMe, mv.

 

Det vi lægger vægt på

I vores arbejde lægger vi vægt på at sikre et tillidsfuldt og godt samarbejde. Vi har et mantra om at lytte, informere, lære og hjælpe. Det har vi positiv erfaring med igennem vores arbejde med marketingrådgivning og kommunikation.

 

Fleksibel support

Med en tættere dialog med os får du en høj grad af fleksibilitet og en styrkelse af kommunikationsindsatsen i din virksomhed. Du får adgang til hele det brede spekter af markedsføringselementer som vi repræsenterer. Digitalt og/eller konventionelt. Profilering og/eller massiv kommunikation. Klassisk og/eller topkreativt. Du vælger selv. Vi kan være i gang i løbet af kort tid, men det kræver at du starter dialogen. Vi er til for at styrke din kommunikation!

 

Flere gode netværk

Vi følger aktivt nogle stærke netværk omkring marketing og den grafiske branche. Hver især er de super-aktive på at spotte tendenser og udfordringer stærke i informationsprocessen og gode til at bistå når vi har spørgsmål på deres område.