Måske får du ikke distribueret budskabet om din virksomhed og dine produkters kvaliteter tilstrækkeligt!

Mange gør sig store anstrengelser for at få skabt en profil og information, men når det kommer til at få budskabet ud til de rigtige modtagere og tilstrækkeligt mange af slagsen, så kniber det gode værktøjer. Ofte benyttes de sædvanlige kanaler/media – og ofte er der ikke tid til at tjekke effekt og resultater.

Vi har udviklet værktøjet – MediaBOOST – som dels kan medvirke til en grundliggende analyse af relevante kommunikationskanaler til din markedsføring – og dels i hverdagen kan bidrage til at få styr på både kvalitet og økonomi i mediaforbruget. I den sidste ende vil det styrke effekten af den samlede indsats.

▸ MediaBOOST er en mere grundig analyse af relevante media og mediagrupper - i et bestemt område og/eller for en bestemt branche.

▸ Målet er at skabe en rejse fra læsertal, visninger mv. til fokus på forventet salg/konverteringer. Det giver dig mulighed for at vælge væsentligt mere præcist at tilpasse budskabet bedre til kanaltypen og ikke mindst at optimere de løbende mediabeslutninger.
Skriv til os og få mere at vide om MediaBoost