Websidens betydning

Din webside har og får afgørende betydning for din virksomheds markedsføring.

Det er en forventning fra de besøgende på nettet at de får et indtryk og viden af virksomheden, produkterne og den service der tilbydes.

Uanset om det er en webside henvendt til forbrugere eller til forhandlere er det vigtigt at sortiment, produktinformation og priser er aktuelle – og præsenteret i en form, der skaber et salg – enten via websiden, i butik eller på anden måde.

En enkel webside eller webshop er nem at bygge, men relativt hurtigt opstår behov, ønsker og krav om mere avanceret opbygning og nye faciliteter. En avanceret og velfungerende webløsning kræver mangfoldighed af specialviden.

Vi deler viden og erfaring

Vi har igennem de seneste 6-7 år løst en række udfordringer for kunder, ligesom vi har bygget avancerede web-systemer op fra bunden. Den viden, indsigt og fleksibilitet stiller vi gerne til rådighed for dig med henblik på at sikre den optimale funktionalitet – og dermed styrke din også denne vigtige del af din kommunikationsindsats.

Vi hjælper med det store perspektiv

Vi tager os af alt lige fra webnavn, licenser, valg af websystem, design, relationer til regnskab/lager mv. – og naturligvis også markedsføring af siden. Vi har indarbejdet tæt samarbejde med en lang række specialister på alle områder. Det betyder nærværende websupport – i det omfang, som du har brug for.

Du kan få al den tid og hjælp hos os, du ønsker

Tag kontakt, vi glæder os til et godt samarbejde om din webløsning.
Det er uforpligtende at tage kontakt til os – ring på 4017 5888 eller send en mail på spicas@spicas.dk.