Tekstilt printdesign

Vi drømmer i farve og form. Tekstilt printdesign hører til en af vores vigtigste kerneydelser. Spicas designer artworks og mønstre til modekollektioner i alle størrelser.

 

Grafik til jeres næste kollektion

Siden 2010 har vi specialiseret os i at udvikle unikke kunstværker, mønstre, tekniske tegninger, design sheets og printinstruktioner til tekstiltryk på dame-, herre- og børnetøj, boardsport, private label og young fashion. Næsten ethvert look, kvalitet og hand-feel kan indarbejdes i værkerne. 

Vi arbejder kollegialt med designerne. Vi har erfaring med at hjælpe dig med at få de stærkeste artworks baseret på de foruddefinerede kollektionstemaer. Vi har set millioner af t-shirts de sidste ti år, og vi kender kutymen inden for kommercielt printdesign og produktion. 

Vi har årtiers erfaring med en række forskellige teknikker inden for håndtegning og grafisk design - altid med fokus på et individuelt udtryk for printene, som ofte bruges til visuel storytelling, på tekstiler. Forkærlighed til detaljerne, en dristig blanding af minimalisme, moderne kunst og samtidskunst plus naturens vildskab er faktorer, der særligt inspirerer vores arbejde. 

Spicas tilbyder i øjeblikket 20% rabat på ordrer på første tekstilprint på op til 10 individuelle kunstværker.

Dette attraktive tilbud er gyldigt sålænge vores kapaciteter rækker. Lav en god deal til jeres næste printkollektion: Vi glæder os til at komme i gang med jeres projekt.

HOS OS FÅR DU

  • Professionelle artworks - når du har brug for det

  • Købsrettigheder inkluderet

  • Kreativ sparring-partner med mere end 10 års modeerfaring

  • Adgang til 500+ tilgængelige artworks i vores onlineshop

  • -20% introduktionsrabat på første bestilling

  • Add-on: tech-packs (printinstruktioner og / eller designsheet)


 

Cases

Skriv til os og få mere at vide om tekstilt printdesign